bjorkhallsbusarna

Petra 38 4barn Emelie-94 ,Robin -97,Caroline -98 & Tilda -10

Snart fredag igen då!!!

Kategori: Allmänt

Vart tar veckorna vägen känns som man inte hinner någonting :(

I måndags var det fotbollsmatch hemma på Svärdens mot Oland blev förlust med 0-9 mindre kul men det är bara & glömma & gå vidare.
Sen var det bara att åka & jobba natt :)

På tisdagen sov jag skitdåligt inge bra när det är en natt till hade glömt stänga av mobilen hade den pån ljudlöst vaknade av vibbrationen. 
Gick upp vid 16-tiden & gjorde mig i ordning för det var Öppet hus i Almungeskolan där Robin går var där mellan 17-20 sen hem & svida om inför jobbnatten.

Onsdag innebar inge sova Roger jobba & Tilda skulle på återbesök till Sammariterhemmet i Uppsala & prata om hennes förkylningsastma. Fick någon ny medicin istället för pulmicort för se om den nu hjälper det gjorde inte den förra.
Sen var jag & Tilda på Leklust dom hade utförsäljning 20% på allt från leksaker till vagnar.
Tilda hade pengar sen hon fyllde så lite leksaker blev det lite grejor till köket tallrikar muggar bestick en kundvagn med leksaksvaror lite lera att baka med en säng himmel en Hello Kitty ryggsäck , tallrik , vattenflaska , picknicklåda & ett pussel.
Efter det blev det plantagen då hade skruttan somnat så jag kunde strosa runt i lugn & ro det blev två olika sorters jordgubbar en tomatplanta & en blomlådekorg i rotting som jag ska ha kryddorna som jag sått i.

Idag har vi tagit det lugnt mys på morgonen förmidaggen.
Tog en promenad till bästa Hanna för en fika & lite lek det var så länge sedan vi sågs hjälper inte att vi bor närmare nu :(
Sen hem fixa iordning oss för att gån till Carolines skola för hennes sista Knutby.com dag för efter sommaren börjar hon i  Almunge skolan hon med hjälpm vad stor dom blivit barne tur vi har lill Tullan.
Sen vi komhem har vi hållt på i trädgården tagit fram Tildas sandlåda & monterat den nu fattas bara lite sand.
Sen har jag hållt på att gräva om en rabatt som var igenvuxen hittade lite lupiner & några rosor som verkar leva i den. Tänkte ha lite smultron , jordgubbar & rabarber i den. Halva kvar att gräva får se om man orkar imorgon.



                   Nej nu blir det duschen sen lite avkoppling vid tvn och sen kudden

                                           Kramelikram

Kommentarer


Kommentera inlägget här: