bjorkhallsbusarna

Petra 38 4barn Emelie-94 ,Robin -97,Caroline -98 & Tilda -10

Sovmorgon

Kategori: Allmänt

Sovmorgon jo tjena när man får sova då kan man inte helt värdelöst.. Somnade sent igår Johan var med Robin hem efter matchen igår sen kom Mathias & Anton vid 18,00 Sussie & Morgan skulle ut & äta med ett par kompisar, känns bra att kunna ställa upp tillbaka Robin är där rätt ofta & lajar. Kom inte isäng förrän runt 1-tiden men det hade ju funkat klockrent för vi behövde inte kliva upp förrän runt 10,30 men nejdå då vaknar man före 8:a BLÄ! Precis hemkommen från hockeymatch hemma i Rimbo då vi mötte Västerås det blev VINST 4-3 killarna spelade skit bra var bara 2 femmor idag med. Igår var dom & spelade i Bålsta & det var tydligen jättespännande match det med där vann dom oxå med 4-3 då gjorde Robin 2 mål YES!!!!!. Nu bär det snart iväg till jobbet ska ha intro med mig inatt som bla. ska jobba när jag är mammaledig. Det är alltid lite jobbigt att ha någon med sig =0( skönare att få röra sig som man själv vill & inte behöva ta hänsyn till någon annan, men men det funkar väl det är ju bara en natt sån tur är. Nej nu ska jag packa ihop lite rejor & fara iväg. Vi hörs senare....

Slaskig Lördag

Kategori: Allmänt

Min rara mamma tog bussen in till Ikea & hämtade en ny skruv till våran säng hon är för rar & go.

Själv är jag på jobbet just nu & lilltjejen sover middag. Roger , Robin & Caroline är på hockeymatch i Bålsta hoppas det går bra blir nog rätt tufft många sjuka & Bålsta är ett bra lag... Men man kan ju hoppas på att det har en dålig dag =0). När jag kommer hem idag ska jag göra klart sovrummet & röja av det värsta ner i kök, v-rum & (äckliga) toan.

Idag kommer Emelie hem har varit hos pojkvännen sen i måndags ska bli kul. Hoppas att hon är på ett bra humör.
Ikväll blir det tacogratäng muma!!
Hoppas på att vi får en tidig kväll med lite FAMILJEMYS i kväll kolla lite Wallander & Beck filmer som vi låna av Tessan & Mange.  

Fredag & IKEA........=0(

Kategori: Allmänt

Igår var det sista sovmorgonen på lovet för mig & då ringer dom från tandläkaren & undrar om jag kunde komma tidigare jaha där sprack det. Väcka Robin & Caroline ut med hundarna & ge hästarna frukost sen bar det iväg till Almunge mamma fick komma & hämta Robin & Caroline uppe vi skola det blev väldigt tajt om tid. Men jag han var klar vid ca 11.30 ner till mamma som hade fått i Barnen frukost & höll på att baka. Fick vänta en stund innan vi kunde åka till Thuns skulle kolla efter gardiner till sovrum & vardagsrummet hittade till vardagsrummet & lite annat smått & gott , mamma hade beställt ett pear från Jotex som faktiskt blev helt ok i sovrummet.På vägen hem från mamma ringde älsklingen & sa att han snart var hemma hade slutat tidigare SKÖNT det behövde han.. Hem & fortsatte fixa i sovrummet flyttade över våra kläder tilll garderoben hängde upp gardiner & fixade. Vid 16,30 åkte jag & Caroline till Almunge igen på innebandyträning Bestämmde att morfar fick hämta henne på innebandyn & jag & mamma åkte till IKEA & köpte sängram till våran säng , sängbord & ramar så jag kan ha lite kort på barnen på väggen. Hemma hos mamma runt 20-tiden igen gick inte att köra så fort det var sån himla dimma. Hem med grejor & Caroline böt bil & åkte ner till Annica för att hämta köttfärs som jag beställt. Fastnade där en stund & pratade lite  träffade även på Sussie när vi stod utanför & pratade hade inte fått något svar från läkaren så nu vet vi inget innan måndag  =0( håller tummarna... Under tiden hade Roger börjat att montera ihop våran säng men IKEA i ett nötskal så var det fel på en skruv som skulle sitta i själva ramen så det blev ingen säng igår. Det blev att packetera köttfärs istället & älsklingen monterade ihop Carolines hylla & cd/dvdhylla. Var helt slut igår så det blev sängen redan vid 00,00 tiden upp & jobba vid 8.30 i Almunge. natti natti


DAGENS PLANERING HÖLL NÄSTAN !!!!!!!!!!!!

Kategori: Allmänt

Yes planeringen höll nästan sket sig tyvärr på vårdcentralen redan hade dock frågat om jag skulle boka om MVC tiden kl.13 men nej då det skulle finnas goda marginaler. Jo tjena var där kl. 11 & kom inte där ifrån förrän 12.30. Hem & hämta Caroline som skulle med in till stan & planera för Robin som skulle vara själv hemma & få i sig frukost & lunch innan han skulle på hockeyträning. Han sov nämligen när jag åkte till vårdcentralen så det fick bli diskution över telefon istället. Han fick ställa mobile på kl 15 såhan skulle komma ihåg att äta något & peppear peppar det fungerade. När Caroline & jag var nästan framme i Årsta ringer barnmorskan & undrar var vi är då är vi 10 min sena PHU! Men vi fick komma in ändå när vi kom & Caroline fick lyssna på bebbes hjärtljud det tyckte hon var farsinerande & att det slog så fort  var häftigt. Sen for vi på IKEA & käkade lunch i lugn & ro. Efter det blev det shopping för hela slanten. Det blev bokhylla , cd/dvdhylla vägghylla tidskriftssamlare till Caroline , Emelie fick databord & vägg hylla Robin fick tidskriftssamlare + att alla fick små spottar som drivs med batterier att sätta under vägghyllorna som lite mys belysning & så köpte jag flera lila skålar & djupa tallrikar så nu har jag 12st av varje sen blev det lite doftljus och två nya blommor till köket. på Stadium blev det innebandyglasögon & ett hårband till Caroline på skopunkten köpt hon ett par låga stövlar. jag var & hämtade ut mera Vernofer & köpte en stödbinda till Carolines onda fot på apoteket. På lindex blev det skum till tjejerna & spray till Robin Hittade även ett par skitläckra trosor till Emelie får se om hon gillar dom. då var det bara maten kvar & det fixade vi snabbt på Willys. Tog med pizza hem från grillen utan för dom har kanon goa pizzor & dom är gigantiska. Hem & äta ner till Annica & Henkan med pengar till köttfärsen som kommer imorgon 30kg att packa YES!!!  Nu är det färdig målat i sovrummet har städat av & flyttat in sängen JIPPI!!  Älsklingen har skottat av altantaket idag för det började bli lite tungt & mer snö skulle det ju bli i helgen. Han är så duktig min lilla älskling. Nej nu blir det sängen natti natti. Bye the way det snöar redan nu BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Hoppas.....

Kategori: Allmänt

Målat andra gången på fondväggen i vårat sovrum nu hoppas det täcker bra nu. Ska åka & ta spruta nu. då blir det ryggläge i ca 1 timme börjar bli jobbigt att ligga på rygg kommer knappt upp sedan.

Denna dag blir inte kul......

Kategori: Allmänt

Nyss hemkommen från jobbet sitter med en koppkaffe & försöker planera dagen kl.11 ska jag till vårdcentralen för en ny sputa Vernofer det får max ta 1 timme får vi hoppas sen hem & hämta Caroline för att styra kosan mot Uppsala & MVC ska vara där kl. 13 för att se hur bebbe mår =0). Efter det skulle det sitta fint med en välförtjänt lunch. In på Stadium & kolla efter nya innebandyglasögon till Caroline & skopunkten för att se om de har några skor till Caroline som aldrig har några skor stackars liten (finns hur många som helst hemma). Efter det skenar vi rakt över parkeringen & gör IKEA lite nytt till Carolines rum får se vad det blir för kul. Just det får inte glömma att jag ska på apoteket & hämta mera Vernofer & handla mat phu denna dag blir inte kul. Idag ska Roger köpa hem dörren till Robins rum så han kan stänga om sig, så man får väl gapa sig hes innan hör något där nere sen. Robin ska på hockeyträning sån tur är det inte vi som kör, det är våran tur imorgon att köra.

8 jobbpass kvar....

Kategori: Allmänt

Gardinerna bytta fönstren putsade tvätten vikt & ny hängd. Haft en släng av värkar på eftermiddagen i ryggen som en slags pulserande ihållande värk men det släppte igen efter någon/några minuter. Skjutsade Caroline på innebandyträning till 16.30 var ingen ide att åka hem innan jag skulle & jobba så det blev en sväng förbi Kina & Engla på en snabbis pratstund & en kopp kaffe. Kom på att jag glömt något att läsa till inatt så det fick bli en snabbis in på konsum för att köpa en tidning att läsa. Nu är det bara 8 jobbpass kvar sen blir det föräldraledigt ett tag framöver NICE.... Men visst nice men samtidigt vad ska man fördriva dagarna med man kan ju inte hela tiden städa tvätta laga mat baka & handla hoppas att denna bebbe är mera vaken än vad dom andra tre har varit första tiden. Jaja man får väl skaffa sig en hobby kanske ta upp scrappingen igen vi får se.... Det kanske blir fullspäckade dagar. Ska lägga mig & läsa nu försöka sova lita så man pallar morgondagen den blir fullspäckad. Natti natti sov gott!

Jobbdag.......

Kategori: Allmänt

Slipade klart & dammsög vägarna i vårat sovrum klart målade första gången Roger fick måla andra gången. Idag ska Roger & köpa färg till fondväggen i sovrummet & måla på den så kanske det hinner att bli inflytt torsdag el. fredag vem vet känns skönt att snart ha ett eget sovrum inte haft det på typ 7 år. Igår var Robin & jag på spelarmöte på Svärdens inför säsongen ska dra igång det var lite nya killar från både Almunge, Länna & Funbo. Som det ser ut nu är dom 18 st killar som ska lira dehövs nog några till. Så i år blir det -96 lag & dom ska spela 11-manna det blir tufft nu gäller det att träna kondition.  Skjutsade hem Robin & for sedan till Hanna & fikade & pratade lite skit har inte hunnit träffas sedan vi var där på nyårsafton.......Dags att skärpa på sig.... Nej nu blir det byta gardiner & putsa av fönstren i köket som har legat efter ett ta. Tvätta lite & sedan fylla i inkomstanmälan & skicka till försäkringskassan.


  LEKSAND 2008 SAKNAD SOL & VÄRME

Lugn Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag blev det sovmorgon till 10 skönt var så himla trött igår. Var på läkarstationen 11.00 & fick Venofer i dropp kom inte därifrån förrän 12.40 skit jobbigt att ligga på rygg så länge kom knappt upp. Sen var det bara hem & käka lunch få i alla frukost/lunch innan det bar iväg till Uppsala & Ackis med tjejorna. Det hade gått bra denna gång Emelie står stilla i vikt ♥ & Caroline hade gått ner 1/2 kg jättekul. Så vi fortsätter med samma åtagande som tidiare förutom att Emelie ska provträna på Kraftkällan med J & S i klassen. Nej nu ska jag gå & slipa väggarna i vårat sovrum =0) Hörs....

-20 grader ute det var bara 10.5 inne ........

Kategori: Allmänt

Jaha då var det måndag igen.....Det är -20 grader ute fy f*n vad ska detta slut...När vi vaknade var det bara 10.5 ELDA det första man gör när man slår upp ögen... Och bara 20 dagar kvar till bebbe kommer..... Kaffet färdigt ska bli gott. Skönt att det är sportlov så barnen får vila lite. Ska ner & ta spruta Venofern i dag kl. 11 sen blir det hem & få liv i kidsen lite brunch & sen in till Uppsala på Endokrinamottaningen med Emelie & Caroline.

Söndag Kväll

Kategori: Allmänt

Bakat pizza till 7 personer passade på att göra lite extra så det finns till lunch under lovet. Det blev nio plåtar sammanlagt så nu har vi ett tag =0Tessan kom & hämtade Johan runt 21-tiden tog en snabbfika innan de åkte hem. Tessan hade med sig en massa Beck & Wallander filmer som vi inte hade sett så nu har vi att göra framöver sån tur var det ingen bråska att lämna tillbaka dom. Sen blev det lite rågsiktstekakor 50 st & 20 st med rågsikt & fullkornsvetemjöl.Roger,Caroline & jag började kolla på en Wallander Prästen men Roger skickade vi i säng för han bara somnade sen kom Robin upp & såg sista delen som vanligt , den var bra. Emelie & Mattias har inte synats till sedan maten. Sitter nu själv & tittar på nästa Wallander Hämnden medans jag väntar på att kunna packitera bröden...........Hörs imorgon.

STOLT MAMMA...... =0) <3<3<3

Kategori: Allmänt

Jaha då har man varit i Uppsala & spelat hockeymatch det var SKITspännande ena stunden så spelade killarna jättebra sen tappade dom focus som dom ofta gör när dom leder. Robin gjorde första målet idag han kom fri & satte den i krysset skitsnyggt STOLT MAMMA.... Matchen slutade 5-3 till Rimbo NICE. Johan åkte med Robin hem efter hockeyn. Dom har varit ute & spelat innebany fast först fick de hjälpa till att skotta för det hade vi inte hunnit i morse vi åkte ju redan vid 9-tiden. Sen en snabbis in på Lidel på vägen hem & fylla på mjölk & frukt förrådet. Har suttit & sorterat papper sen jag kom hem inge kul men nu är det klart & även månadens räkningar det gick denna månad med=0). Älsklingen har skottat gården & nu åkt & hämtat hö till hästarna. Jag ska börja med maten det blir hemmagjord pizza & pizzasallad MUMS.......



Många järn i elden

Kategori: Allmänt

Mamma & Pappa var över & fikade en stund på eftermiddagen det var trevligt barnen fik varsin mini orkide till sina rum & ja fick en mörklila bukett tulpaner. Roger fixat färdigt med eluttag & sista taklisterna så skönt. Han har även spacklat första gången i vårat sovrum. Har gått igenom det sista sakerna  som var kvar av Carolines saker i vårat sovrum.  Mattias kom under eftermiddagen har fixat dataljud till Emelie & kopplat hennes data till tvn NICE så nu är hon glad. Ätit en sen middag idag igen det blev fläskfilegryta ,kycklinggryta, pommes vitlökssås & sallad MUMS! Imorgon bär det iväg till Uppsala & Almtuna hallen för hockeymatch mot Almtuna is 2. Nu är det dags att kolla kudden Natti natti......

Kall Lördag

Kategori: Allmänt

BURR det är nästan -14 ute tur att man inte behöver vara ute i onödan. Bara stackars Roger som nyss for iväg med ett slär fullt med sopor. Caroline & jag håller på att gå igenom hennes saker som blivit kvar i gamla rummet , Robin håller på att bära ner sina spel & filmer så vi kan fotrsätta där sedan & Emelie håller på att röja sitt rum. Nej nu är det dags att fortsätta hörs senare....



Thumbnail    Premiärtur med nya skridskorna , klubban & hjälmen.........

Trött Fredag

Kategori: Allmänt

Hemma igen är efter ett skittråkigt dygn på Ackis blodsockerproverna låg bra men kalk folacin & järnvärderna låg jättelågt så nu blir det Venofear inravinöst 2 ggr iveckan solvezink 2-3 ggr om dagen & folacin 2 ggr om dagen fram till förlossningen. Sen ska jag hålla lite koll på fastesockret nån gång i veckan fått testapparat med mig hem. Skönt att vara hemma igen Roger körde Caroline på innebandyträning i Almunge mellan 17-18.30 det hade varit jättekul , Robin blev hämtad av Oskar & hans pappa det var deras tur att köra på hockeyträningen de skulle komma mellan 16-16.30 men dök inte upp förrän vid 16.45 måste ta upp detta om vi ska samåka då måste de vara i tid Robin hade bara 10 min att byta om på så han blev försenad ut på isen INTE OKEJ... Emelie hemma i helgen det känns mysigt att ha alla hemma det händer inte allt för ofta. Roger & jag drog in till IKEA en snabbis när Robin & Caroline hade åkt, det blev nya madrasser till Robin & Caroline spegel gardiner & sängben oxå till Caroline, Robin fick bokhylla , databord , cd/dvdhylla vägghyllor lampor, Emelie fick läslampa & speglar. På vägen hem tog vi med mat från August Värdshus Roger & Emelie käka pizza Caroline kebabrulle jag åt hamis & stekt potatis & Robin hade beställt en kebabtallrik MUMS tänkte alla så när vi satt oss & skulle börja äta så hade Robin endast fått pommes,MORR lackade ur lite (HORMONER) ringde & det var August som svarade det var bara att åka & hämta en ny låda han bad onm ursäkt men det är inte första gången det blir fel börjar ledsana lite på det. Så nu har vi monterat upp Robins möbler & han sover sin första  natt i nya rummet somnade som en stock klockan han ju bli närmare 01.00. Har satt upp Carolines gardiner blev tokigt med färgen men det får vara så nu till på torsdag då ska vi in till IKEA , MVC & storhandla så då får vi kolla på de andra färgerna. Nej nu är det dags att sova natti natti...... 

Förvirrande Onsdag

Kategori: Allmänt

Somnade innan 21 igår han knappt hem från sporthallsmötet men är fruktandsvärt trött ändå. Ja ja barnen kom i allafall iväg till skolan i tid. Sen kom Tessan förbi & fikade undertiden när hon var här så ringde dom från specialmödravården på Ackademiska. Dom gav mig en tid där imorgonbitti pga. att mitt blodsocker liger förhögt 12 man får tydligen inte ha mera än 8 så det blir insulin inställning imorgon sa dom NOT NICE......... Sen bar det iväg till Emelies skola för uppföljningssamtal, allt såg väldigt bra ut & mentorn hade bara fått possitiv feedback om henne nu känns skönt. Nu gäller det bara att ta tag i lite restprov som behöver betas av omgående. Kändes skit skönt när jag åkte där ifrån hem & käka lite lunch somnade på soffan enstund innan det var dags att åka & hämta Robin & Caroline på skolan. Hem i med lite mellis lämnade Robin som skulle till Mathias en stund & spela innebandy =0) Caroline & jag hämtade upp Moa för att sedan åka till Almunge för att prova träna innebanby. Hon tyckte det var jättekul & ska fortsätta träna säsongen ut , roligt att hon hittat något som känns kul & som samtidigt ger motion...=0). Hämtade upp Robin hos Mathias försökte få tag på Emelie som varit på bio & ätit ute med några klasskompisar tänkte ta två flugor (hämtningar) i en smäll men bion var antagligen inte slut inge svar..... Så det blir att vänta, ringde nyss då var bion slut skulle försöka hinna med 20.30 bussen hem HOPPAS!!! Ska koka lite kaffe till min älskling som sliter i källaren med listerna i Robins rum. Han är så himla duktig fattar inte att han orkar.. Håll tummarna på att jag kommer hem imorgon HATAR SJUKHUS!!!!!!!!!!!!! Kram Kram


Fett Tisdag

Kategori: Allmänt

Hemkommen från jobbet & i natt ska jag sova hemma NICE. Ska bli skönt sover inte bra borta längar bara några enstaka timmar. Ska fortsätta med Carolines rum idag gå igenom hennes kläder , alla pysselgrejor & böcker. Tänkte göra en data/ bok/ spelhörna där vi har våran säng när vårat sovrum är klart. Idag ska Roger köpa hem lister till Robins rum så snart blir det ner flytt för honom skönt att slippa hans säng i vardagsrummet. På fredag blir det IKEA & köpa nya sängar till Robin & Caroline 

Måndagmorgon <3

Kategori: Allmänt

Hemkommen från jobbet. Morgonbestyren ifull gång tvättmaskinen på hänga en tvätt nu och vänta in nästa. Snart dags att väcka Robin & Caroline till skolan. Min duktiga älskling lag klart golvet i Robin rum i går blev jättefint =0) Så nu är det bara tak , golvlister & eluttag att fixa så till helgen får han flytta ner om inte tidigare kunde ju vara skönt om det var klart innan så man kunde ha en lugn helg att se framemot =0). Just det glömde att det fanns två saker kvar  att fixa innan bebbe kommer vårat sovrum & toaletten så vi får upp skötbordet men det är bara en lite vägg som måste slås igen. Nej nu är det dags att fixa frukost till små änglarna. kram kram

Slut på helgen!!!

Kategori: Allmänt

Idag blev det sovmorgon fram till 10 det var jätteskönt att sova ut. Övriga i familjen hade redan vaknat Caroline höll på att stöka på rummet , Robin låg framför tv & mös i sin säng som just nu står där i väntan på att hans rum ska bli klart & Roger var i köket &  kokade kaffe. Sen blev det brunsh med ägg ,korv & toast det var gott. Sen bar det iväg till Rimbo för hockeymatch mot Arlanda Wings. Killarna spelade jättebra med tanke på att det bara var två femmor & en avbytare. Robin kämpade på jättebra gick in inärkamper & spelade mycket tuffare än han brukar göra. Efter matchen kom tränaren (Dennis) & gav Robin massa possitiv feedback han sa att han gör jätteframsteg hela tiden & att det var bra att han vbar lite sur som han var idag när han kom för då var han mera taggad. Matchen slutade 3-3 Wings gjorde mål med bara typ 5sekubnder kvar så jävla typiskt. Sen bar det iväg till KLnivsta för att hämta upp emelie som varit hos pojkvännen sen i fredags. Hon hade haft en lugn helg varit på bio i Kista på Avatar. Väl hemma blev det i med ny maskin tvätt vika lite torr tvätt värma på middagen som jag förberedde imorse köttfärssås & spagetti mums! Roger skulle börja med Robins golv när jag åkte. Och nu är man på jobbet igen denna vecka är det många nätter men sån tur är det på Nattis.




Lördag med fulltös <3 <3

Kategori: Allmänt

Jobbat i Knivsta idag fram till 16-tiden. Väl hemma så kom Tessan & Johan med Robin som varit kvar eftter Johans party igår, han hade haft det kanon kul & var jätte nöjd. Hockeyträningen hade oxå varit jättebra. När dom åkt var det bara att gå en trappa upp & börja att städa ur Carolines nya rum som Roger målat färdigt under dagen han är så himla jätteduktig min älskade man, så nu var det dags för inflytt tyckte en otålig lite dam. Sagt & gjort urstädat, då var det dags att flytta över säng , skrivbord & tv tunga sker som inte jag & Caroline orkar själva men det fixade ju Roger & Robin starka killar =0) ♥ Robins rum är oxå färdig målat så nu väntar bara golvläggning imorgon efter hockeymatchen mot Västerås. Caroline har skötit markservicen åt pappa idag kokat kaffe , tagit hand om alla djuren , plockat ur & i diskmaskinen gått ut med soporna hon är så duktig min lilla ängel bara hon vill =0)♥ Nej nu är det dags för kudden om man ska komma upp imorgon. Natti natti Sov Gott!

Ännu en fredag....

Kategori: Allmänt

Jaha då var det fredag igen & barnen kom iväg till skolan allihopa trodde att jag skulle få Robin hemma för han var jätte förkyld & ont i huvudet igår när jag hämtade honom. Men icke han skulle iväg till skolan för han skulle på party hos en av killarna i hockeylaget på kvällen & även Caroline var medbjuden.Och sedan sova över där & gå på hockeyträning imorgon. Själv har jag bara tagit det lugnt idag varit hos tandläkaren & lagat hål =0( Hade tänkt att måla klart Carolines rum när jag kom hem men var helt slut graviditeten börjar sätta sina spår phu! så jag sombnade enstund innan det var dags att hämta på skolan.Och sen iväg till jobbet i Knivsta jobbar till imorgon kl 16.30 då blir det att fara iväg till Rimbo & hämta Robin. Emelie for iväg till pojkvän efter skolan idag & kommer hem på söndag. Nej nu ska jag sova arbetstiden börjar vid 7.00 imorgon . Natti natti  

Provbild

Kategori: Allmänt

First Time

Kategori: Allmänt

Hjälp vad har jag jätt mig in på!!!!!!!!!!!!! Får se vad detta blir.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt