bjorkhallsbusarna

Petra 38 4barn Emelie-94 ,Robin -97,Caroline -98 & Tilda -10

Härliga måndag....

Kategori: Allmänt

Jaha då har man jobbat hela helgen så inte har det blivit mycket gjort...
Men det har varit rätt så skönt bara få gå upp & middagen är fixad av mitt underbara hjärta :)
i lördags gjorde han tacogratäng den var supergod mycket bättre än min varit de senaste gångerna & igår blev det <3 favomat korvstroganoff & makaroner.

I torsdags var vi på Knutby.com i Carolines skola det blir den sista på många år nu.... ja iallafall 5år innan Tilda börjar på lekis.Caroline fiskade fiskdamm åt Tilda det blev en mjukis hund & en motorsåg med glasögon.....
Det blev hamburgare till middag som Carolines klass grillade sen var vi till hennes klassrum & tittade på saker det jobbat med under alla år & gamla foton sen olika utflykter i 3:an jätte små & söta :D
                

                TILDA & MOTORSÅGEN





 
Fredagen gick i slapphetenstäcken blev bara lite tvättat men vikningen är kvar :(

Skönt att se lite sol idag men attans vad det blåst jag & sessan har varit inne på dagen gick ut när Roger , Robin & Caroline åkte på fotbollsträning.
Emelie passade Tilda så jag kunde fixa klart ute TACK söta hjärtat :D
Fortsatte att gräva fram rabatten så nu är det klart & planterat smultron & jordgubbar i massor hoppas det tar sig :)
& i de andra drivbänkarna har det börjat komma upp lite smått JIPPI!!!!!

Nej nu blir det duschen & natti natt det är dags att jobba i natt igen.......

                       kram/P

Snart fredag igen då!!!

Kategori: Allmänt

Vart tar veckorna vägen känns som man inte hinner någonting :(

I måndags var det fotbollsmatch hemma på Svärdens mot Oland blev förlust med 0-9 mindre kul men det är bara & glömma & gå vidare.
Sen var det bara att åka & jobba natt :)

På tisdagen sov jag skitdåligt inge bra när det är en natt till hade glömt stänga av mobilen hade den pån ljudlöst vaknade av vibbrationen. 
Gick upp vid 16-tiden & gjorde mig i ordning för det var Öppet hus i Almungeskolan där Robin går var där mellan 17-20 sen hem & svida om inför jobbnatten.

Onsdag innebar inge sova Roger jobba & Tilda skulle på återbesök till Sammariterhemmet i Uppsala & prata om hennes förkylningsastma. Fick någon ny medicin istället för pulmicort för se om den nu hjälper det gjorde inte den förra.
Sen var jag & Tilda på Leklust dom hade utförsäljning 20% på allt från leksaker till vagnar.
Tilda hade pengar sen hon fyllde så lite leksaker blev det lite grejor till köket tallrikar muggar bestick en kundvagn med leksaksvaror lite lera att baka med en säng himmel en Hello Kitty ryggsäck , tallrik , vattenflaska , picknicklåda & ett pussel.
Efter det blev det plantagen då hade skruttan somnat så jag kunde strosa runt i lugn & ro det blev två olika sorters jordgubbar en tomatplanta & en blomlådekorg i rotting som jag ska ha kryddorna som jag sått i.

Idag har vi tagit det lugnt mys på morgonen förmidaggen.
Tog en promenad till bästa Hanna för en fika & lite lek det var så länge sedan vi sågs hjälper inte att vi bor närmare nu :(
Sen hem fixa iordning oss för att gån till Carolines skola för hennes sista Knutby.com dag för efter sommaren börjar hon i  Almunge skolan hon med hjälpm vad stor dom blivit barne tur vi har lill Tullan.
Sen vi komhem har vi hållt på i trädgården tagit fram Tildas sandlåda & monterat den nu fattas bara lite sand.
Sen har jag hållt på att gräva om en rabatt som var igenvuxen hittade lite lupiner & några rosor som verkar leva i den. Tänkte ha lite smultron , jordgubbar & rabarber i den. Halva kvar att gräva får se om man orkar imorgon.



                   Nej nu blir det duschen sen lite avkoppling vid tvn och sen kudden

                                           Kramelikram

Härligt varmt men blåsigt <3<3= UTEDAG........

Kategori: Allmänt

Igår var det en riktig innedag bakade matbröd 6 st farinlimpor istället för att köpa rostbröd , tekakor & rågsiktskakor , fixade även lunchen till idag när vi skulle få fällninhgshjälp :D

Tilda & jag var på små  & stora kul att leka lite.....
Robin & Emelie var i skolan , Caroline kompledig sen Vällnora kvällen i torsdag då slutade dom först 23,30.
Så hon tillbringade dagen i stallet vilket hon gjort idag med kul när dom har ett intresse & inte bara hänger på byn hela dagarna det räcker med kvällarna :(
Komfram till att när jag kom isäng vid 00-tiden ca så hade jag varit vaken i ett& halvtdygn inte undra på att det var grus i ögonen.

Vilken härlig dag det varit blåsig men dock uppehåll & lite sol emellanåt

Dagen har gått i trädgårdenstecken Roger har fällt träd med hjälp av min pappa & Rogers bror det blev betydligt mera sol på tomten :) det gilla vi.........

Tilda & jag har myst & lekt ute servat med kaffe & bulla + lunch till alla.
När alla träd var fällda så har vi donat med drivbänkarna fyllt jord planterat rödlök, gullök,salladslök, purjolök, isbergssallad, morötter, rödbetor, basilika & dill tror det var det som kom i jorden idag.
I morgon blir det nog Uppsala & handla smultron & jordgubbsplantor handla lite välling & blöjor & eventuellt kolla på sandlåda till Tilda på Bahaus.

Roger & Caroline ska på fotbollsmatch till Riala börjar inte förrän 16,00 vilken skit tid innebär att middagen kommer att bli dö sen URK!

Ska eventuellt in på Ultuna & hämta brosans hund lilla Gizmo hoppas du piggar på dig snart.
Stackars lilla kraken var jättedålig i fredagsmorse haft diarre i 4 dagar kunde inte varken gå eller att han åt i fredags hade åkt på ett virus dom visste inte vilket ännu men det var iallafall så kraftigt att de stora hundarna brukar det slå ut alla organ på dom sa att han måste ha ett enormt bra emunförsvar min lilla prins <3<3<3<3<3




Lilla Gizmo <3<3

                  Nej nu blir det kudden.........
              
                                                      Kram / P

Det man längtat efter så sen är det bara över så fort....

Kategori: Allmänt

Man har längtat & väntat på att resa till Rhodos så när tiden är inne man åker iväg är borta & bara myser då flyger bara tiden iväg :(

Nåja vi hade vä'ldigt mysigt god mat & drickat var ok. Barnen älskade att det var all in clusive det innebar ju hur mycket glass & snacks som bara den , Roger gillade nog oxså det gratis ÖL hihi Tilda älskade deras pineappeljuice & kakorna MUMSIGT!

Det var kanon väder hela veckan utom 2 dagar då det blåste men det var uppehåll dom dagarna vart det shopping ena dagen i gamlastan i Rhodos andra dagen i Fallerakie där vi bodde.
Tjejerna shoppade väskor , plånböcker (Prada & D&G) & tjocktröjor med D&G Robin köpte shorts qvicksilver & D&G Och 2 st Weis(stavning ? )t-shirtar & en monster t-shirt Tilda fick lite nya Hello Kitty kläder en klänning & ett linne med shorts & en D&G klänning + en Hello Kitty som dansar & sjunger den gillade hon skarpt.
Sen blev det lite parfymer & smått & gott ett halsband till Rara Hanna som kollat huset & tagit in posten.

Lite bilder kommer senare nu är det dags att grädda våfflor & sen åka & jobba natt idag & imorgon


                                            Kram / P

Torsdag 5/5 & 14 årsfirande......

Kategori: Allmänt

Jobbat natt på OB-verksamheten det var länge sedan jobbar mest på Björkgården ett ålderdomshem mest har precis fått ett semestervik på 1 1/2 månad känns skit skönt. Underbart att inte behöva skola in Tilda på dagis än :) hoppas på att kunna hanka sig fram på detta vis förhoppningsvis minst till hösten...

Idag är det ingen vanlig dag det är Robins 14 årsdag <3<3<3 Våran lillakille börjar bli stor :D
Han fick blåa chinos 2 par jeans 3 par kalsonger + pengar av oss , av mormor & morfar fick han ett par svindyra badshorts som han hittade på Thuns + pengar & i stället för blomma fick han 10 euro lägligt till resan på söndag av gamel mormor & morfar fick han pengar , Farmor & farfar skickade kort med pengar av min moster méd familj fick han två snygga t-shirtar även farbror Micke & Linus var här kul det händer inte så ofta att man träffas :D
Tror han var super nöjd med dagen.

Imorgon är sista dagen på veckan då ska jag ÄNTLIGEN få fylla på mina järndepåer hoppas kärlen håller :/

Men först blir det stora & små med Tilda det var jättrlänge sedan stackarn ä ju jämt sjuk känns det som.... Så imorgon passar vi på.
Sen blir det packning till resan till Rhodos på söndag......... Roger slutar halvdag det kan behövas så man kan ha fokus på packningen...
Klockan 18 ska vi på Agust med Robins innebandylag som en liten avslutning MUMSIGT med pizza.
Sen blir det nattpass på Björkgården 21-07

Nej nu är det natti natt hoppas på att jag blir lite flitigare med bloggandet när vi kommer hem igen...



Tilda äter klubba första gången :D  MUMSIGT <3<3<3




                                      Kram/P