bjorkhallsbusarna

Petra 38 4barn Emelie-94 ,Robin -97,Caroline -98 & Tilda -10

Torsdag natt / fredagmorgon

Kategori: Allmänt

Jaha där försvann torsdagen sviss sa det & den var slut.......

Han med lite i allafall städat övervåningen <3 har tagit ut granen för den barrade så j..la mycket tvättat lite lagat middag korv i ugn & hemmagjort potatismos mums... 

Tilda åt lite korv hon är rolig hon kan inte äta från skeden utan man ska stoppa in i munnen på henne då går det sen har vi badat igen idag för frukostgröten som pappa gav hamnade i håret :)

Sen några maskiner tvätt tvättade & hängda.
Och nu försvann motorn så det blev soffan med datan Tilda leker på golvet tog bort de gamla leksakerna som hon hade innan jul när hon fick nya i julklapp men nu har det fått komma fram & julklapparna får vila lite då är det roligare igen sen.

Caroline sover hemma hos Nicole som är hos pappa denna vecka hon har varit lite orolig smsat ett antal gånger men nu har det varit lugnt ett tag så jag antar att de somnat :)
Stackarn har så svårt att sova borta men hon visste att det var bara att plingla så kom vi & hämta henne så det kändes nog som en trygghet....

Emelie & Mattias har varit & träffat en kompis till Emelie i Almunge bra att de kommer ut lite inte bara sitter på rummet & lanar eller liger & glor film.

Roger var ju under dagen hos pappa & bytte bromsrör på sin bil men påvägen hem så hade han inge tryck i bromsarna så det har han pulat med på kvällskvisten med hjålp av Emelie & Mattias men det lyckades inte så han får ta min bil imorgon till jobbet. Det funkar ju kollade med Mattias han kunde hämta Caroline så hon får ta bussen till innebandyn. 

Robin ska jag se till att han umgås med någon kompis imorgon & att han kommer ut & får lite luft sitter mestadels inne kollar tv , film el spelar drt är inte så bra. 
Resultatet är en blek , trött , äter knappt något , men han själv tycker inte att han äter dåligt säger att han behöver inte lika mycket mat som när han tränade hockey det var mera träningar & hårdare då var man hungrigare säger han.
Klart det vet han väl bäst själv. 

Nej nu blir det till att försöka sova lite börjar känna mig trött.....

                                                         Kram / P 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: