bjorkhallsbusarna

Petra 38 4barn Emelie-94 ,Robin -97,Caroline -98 & Tilda -10

Storvretacupen 4-5/1-11

Kategori: Allmänt

Känns lite konstigt att skriva 2011 hm.

Robin har spelat Storvretacupen förlorade mot Barkarby på tisdagmorgon med 8-1 nästa match var 15.00 i Sävjaskolan då mötte dom Vålberg där vann dom med 3-2 bra jobbat killar med tanke på att de var 9 utespelare & 1 målvakt. Nu blir dom sämst 3:a i gruppen. 
Match onsdagmorgon i Ärentunaskolan uppstigning 6.00 :( trött kille.
Roger var ledig så han kunde åka med Robin det blev vinst mot Segeltorp med 7-3 så det blev A-final mot Björklinge 13,45.
Roger & Robin kom hem & hämtade mig & Tilda så vi kunde se en match iallafall :)

A-finalen gick i Stenhagenskulturcentrum men där tog det slut bollen ville inte alls deras väg dom kämpade bra men blev lite små stressade & då funkar ju inget :(
Caroline åkte med Nicole till stallet för att ta hand om Timjan & rida lite.

Emelie & Mattias har varit här sedan nyårsdagen de sitter mest & lanar......
Nejdå inte hela tiden hjälpt mig med sessan plockat ur diskmaskinen varit på promenad med Caroline så lite annat har det blivit..

Robin var på SIBA igår för att handla för sitt pressent kort som han fick när han sålde jultidningar väl framme i kassan så ser jag på baksidan att man ska fylla i agentnr. ja det gick ju inte att andvända det då så det gäller nu att fylla i det & åka upp för att lösa in den innan den går ut 28/2 den förra han gå ut så himla kort tid på sig december - februari :(

Kommentarer


Kommentera inlägget här: