bjorkhallsbusarna

Petra 38 4barn Emelie-94 ,Robin -97,Caroline -98 & Tilda -10

Härliga fredag <3<3

Kategori: Allmänt

Tilda vaknade & åt välling vid 6,15 somnade on & sov till hör & häpna 10,40 mamma mummade på hon med det var lovely. Efter det var de fullrulle märks att hon är piggare busar & leker för fulla muggar i dag gick till & med maten i utan protest.

Det gick bra för Caroline att sova borta hos N s pappa.

Åkte men N's mormor hemm till hennes mamma fixa med Timjan & rida innan det var dags för innebandyträning. Måste fixa en telia/halebop kontantkort åt henne för comviq fungerar inte där ute skulle ha hämtat henne vid 14-tiden fick inte tag på damen förrän klockan var närmare 14,40.

Emelie & Mattias fick åka & hämta henne direkt så hon skulle hinna med bussen som gick 15,25 sån tur var hade hon ätit där så det  var bara att packa & mysa med Tilda en snabbis innan hon fick gå till bussen.

Älsklingen kom hem 1 timme tidigare idag Tilda vart överlycklig har blivit en riktig pappagris :)

så han hann mysa med Tilda dricka lite kaffe innan det var dags att köra Robin på innebandyträning han vill inte med till Uppsala så han får ta bussen hem själv det gillar han bara han slipper åka till stan & gå i affärer , hämta Caroline lämna Tilda hos mormor för att rulla in mot Uppsala & Jysk för att köpa Emelies säng som hon fick i julklapp , det blev påslakanset 2 till Emelie 1 till Caroline dun tofflor till alla 3 en soptunna till toaletten nere. Sen vidare till Rusta där blev det färg & tapeter till Emelies , Robins , Carolines , Vardagsrummet , Gillestugan & Vårat sovrum. ME LIKE :)

Har börjat måla om i gillestugan så man slipper den hemska grönafärgen den får mina nackhår att resa sig URK! :(Blir mycket bättre.
 Ska fortsätta måla efter innebandymatcherna , Caroline har samling vid 8,30 match 9,30 mot Gottsunda Robin samling 9,30 match 10,30 mot Arlanda BK har kiosken på Robins match.

Nej nu måste jag ner i frysen för att ta upp matbröd till frukost.

                               Höras lite senare kram / P

Kommentarer


Kommentera inlägget här: