bjorkhallsbusarna

Petra 38 4barn Emelie-94 ,Robin -97,Caroline -98 & Tilda -10

Depparväder :(

Kategori: Allmänt

Igår söndag var det fotbollsmatch på schemat , hemmamatch mot Riala dom var skit duktiga kämpade som bara den det vart förlust men bara med 1-3 tror att laget kände det som en vinst med tanke på att förra matchen slutade med förlust 0-17 det var den värsta förlusten hittills vore ju kul om de skulle kunna få åtminstone en ovadgjord eller varför inte en vinst :D


Sen skjutsade jag Caroline till sin kompis & jag for först till Ica:n & postade en beställning från shoppen trollungar.se.
Hade läst att det skulle vara en loppis här hemma vid så det blev nästa anhalt fanns mest barnkläder & mycke husgeråd jag var ute efter lite saker till Tildas rum bla. taklampa med prinssesor hittade en sänglampa med sessor på för 20:- som hittat.


Roger har hållt på med de sista veden tror att allt ska vara klart nu YES!
Fixat med middag blev lite rester från går dagen var så skönt ute på kvällen så det blev middag ute.

Tvättmaskinen stackarn har fått kämpa på idag med men bara 3ggr = tom tvättkorg :D


Idag har det regnat nästan hela j*vla dagen URK! hade tänkt att jag , Emelie & Tilda skulle ta en promenad men lusten till det försvann när jag kollade ut :(

Var tvungen att ut en sväng ändå för Carolines häst hade rymt & stog i havreåkern FÅNGklockerna bara dånade men hon hade inte stått där så länge sa stallägaren mindre än 1 timme känns ju lite bra.

Har suttit & kollat lite nya beställningar till shopen inför vintern blir lite Didriksons , Cartec , Wiges & Alfons&Milla.
Sen har jag bokat biljetter till FORMEXmässan hoppas på att hitta lite nya leverantörer då :D

Emelie beställde tacos till middag idag så det blev det var helt ok Tilda åt dåligt vilket hon i och försig gjort i två dagar nu det värsta är att hon blir så tjurig inte ens köttbullar som hon älskar gick i :(
Tror jag ska uppfylla sonens önskemål till middag imorgon korvstroganoff & ris

Idag har min stora tjej varit ute & övningskört med pappa hade gått bra JIPPI imorgon försvinner hon till Mattias igen en sväng innan skolan börjar på fredag.

Nej nu ska jag försöka göra lite visitkort till webbshopen TROLLUNGAR.se

                              Ses! Kram

Kommentarer


Kommentera inlägget här: