bjorkhallsbusarna

Petra 38 4barn Emelie-94 ,Robin -97,Caroline -98 & Tilda -10

Kommer att ha hur mycket sol som helst.....

Kategori: Allmänt

Jodå natten var fullt okej så det blev Stora & små med Annica & småtrollen.

Fastnade hos Sussie & fikade efter satt ute på hennes baksida Tilda sov i vagnen ute länge fick väcka henne & e henne lite mat innan jag skulle iväg & hämta Emelie.

I går kom det en stor skotare & började avverka skog så nu hoppas vi på mycket morgonsol =0)

På kvälllen igår var det Knutby.com på skolan Carolines klass hade hand om fikat + ett paketlotteri & Robins klass grillade hamburgare som de sålde & pengarna gick till klasskassan.
Tilda var på ett strålande humör NOT , tror att hon har lite släng av kolik. Mamma kom direkt efter jobbet för att vara med , men jag måste säga att det blir mindre & mindre saker som händer inga uppträdande alls.
Roger kom oxå efter jobbet direkt, han fick ställa upp & spela innebandy mot det elever som vann COOLA POLARECUPEN så klart vann barnen.
Jag , mamma & Caroline var & kollade i hennes klassrum på vad det hade presterat under terminen.
Inhandlade biljetter till Carolines " VÅR SHOW " som de ska ha den 27 maj det ska bli jättekul att se.
Det blev både middag & fika det gynnade både Robins & Carolines klass.
Roger fick ta grillningen med Robin , jag , mamma & Caroline gick & fikade + att ge Tilda lite mat men inte blev hon nöjdare för det.
Rara mamma som vi entligen skulle skjutsa hem tog bussen.

Torsdag:
Vi fick erbjudande av killarna som var här & avverkade att de kunde ta ner våra träd med för 500:- & få de ner körda för 500:- taget.
Himlans så ljust det blev när de var här & avverkade det gillar vi.......  Morgon sol till & med vid frukostbordet... =)
Sen blev det upp & gratta men underbara mamma som fyllde år & träffa lite släkt fikade lite.
Emelie som skulle iväg till Mattias fick hamis till middag & Robin & Caroline hade flyt & fick dom med.Runt 19-tiden blev det Uppsala & Willys för att handla lite mat till veckan & helgens grillning hos Annica & Henkan MYS.

Fredag= Barnen lediga dag sovmorgon för samtliga utom stackars Roger som jobbade.
Robin var hos Mathias & lajade , Caroline & jag fikade med Sussie enstund innan vi åkte hem.
Käkade lite slömiddag pommes & korv. Roger hämtade Robin & sen hade vi lite fredagsmys.
Roger skulle hämta mamma & pappa i Täby där dom varit på 60 års fest hos pappas chef.

Lördag & fotbollsmatch för Robin dom mötte Åland det blev torsk med 15-0 sen så glömde vi den matchen.
Efter matchen blev det fix till kvällens grillning med kära vänner & Roger fixade i ordning i hundhuset så vi kunde flytta ner dom där för jag vet inte om  det är dom jag reagerar på eller om det är allt skit ute nu , får prova & se.
Det blev en jättelyckad grillkväll tack så mycket Annica, Henke, Sussie & Morgan för trevligt sällskap.


Söndag & ännu en fotbollsmatchsdag idag var det Carolines lag som spelade de mötte Knivsta även där blev det torsk dock så blev det inte så stora siffror som igår 6-0 , Robin var oxå med & spelade.
Åkte hem & bara mös i solen & fikade ute LIKE.


Måndag & en ny vecka har börjat Robin & Caroline har skola  & Emelie är ledig kompensation sen Öppethus i Tisdags.
Hon är fortfarande kvar hos Mattias men Roger hämtar upp henne efter jobbet.
Lät som hon haft det bra under helgen lite oturligt så hade hon skitat ner sina nya vita Nike tygskor , så vi får prova & få ren dom. Hon hade varit med Mattias & hans kompisar i skogen & grillat halkat på berger sån tur var gjorde hon sig inte illa..... =).Tisdag & vanlig dag:

Idag har alla skola igen så allt är som vanligt jag var skit trött så allt gick segt så det vart skit stressigt men vi han.
Var hos A & fikade S kom oxå över innan det bar iväg till BVC för att kolla om Tindra har gått upp i vikt japp vågen visade 4780gram 210 gram upp YES...... Efter blev det ensväng till Ica & handlade lite till middagen sen stannade vi på skolgården så Alva kunde leka enstund.
På vägen tillbaka så kände vi att det luktade nybakt det var duktiga Sussie som bakat bullar & toscakaka så då blev det fika där iväntan på att barnen skulle sluta skolan , de fikade oxå sen åkte vi hem för att fixa middagen & städa lite.
Till middag blev det kycklinggryta med cocosmjölk & tagliatelle det blev skitgott...... förberde oxå steken som vi ska ha till middag imorgon.
Roger , Robin & Caroline har varit på fotbollsträning så nu är de ny duschade , sitter & mumsar glass & ser på hockey. Tilda sover så det är lika bra att gå ut & fixa alla djuren.


                           Åter till sysslorna...........................  

Kommentarer


Kommentera inlägget här: