bjorkhallsbusarna

Petra 38 4barn Emelie-94 ,Robin -97,Caroline -98 & Tilda -10

Nervös Söndag

Kategori: Allmänt

Vaknade tidigt idag med hopplöst. Robin redan vaken satt & kolla Hockey på viasat. Han är inne på sin 3:e sjuk dag idag hade lite feber igår inte mycket men 38,2 är jätte förkyld & hostig.

Någon hockeymatch är inte att tänka på idag , enl. Roger var han rätt orkeslös på matchen redan i torsdags.

Så nu är det bara att kurera & vila inför slutspelet (kvartsfinalen) på tisdag hemma i Rimbo vet inte om det blir Bålsta el Enköping som vi möter , men det borde bli klart idag för sista matcherna i serien ska spelas klart idag.

Roger har varit hos Hanna & klippt sig var tok långhårig nu är han snygging igen =0).

Nu är han ute & fortsätter med bilarna tvättade & dammtorkade dom igår så nu är det dammsugning & fastmontering av bebisbilstolensunderrede.

Caroline sitter & pluggar matte till matteprovet på onsdag jätte bra att repitera även om man kan vissa saker. Muttrade över att det var hela 7 sidor att repitera.

Vi har även gjort klart svenska som hon inte hunnit i skolan , rättstavat man skulle läsa en text med 20 st ord som hon skulle stava det gick kanon alla rätt utan att ens ha läst på =0).Mamma gillar.

Sen är det bara att gå på nästa läxa som oxå är till tisdag en stencil med 5 olika texter som de ska välja två av och skriva svar på & de vanliga glosorna till på tisdag. Undar vad som har hänt Carolines klass har bara en läxa iveckan annars antingen veckansord el glosor tycker det har varit lite lite men nu kom det ju rätt rejält denna vecka då när man själv inte är hemma & kan hjälpa till , känns inte ok.

Dags att fixa lite lunch undra vad vi ska hitta på???? Får bli lite rester från igår & lite korv till.
Blir nog bra hoppas jag.


Hörs lite senare kommer nog inte kunna sova i natt så lika bra att softa lite nu på dagen i stället.........

Kommentarer


Kommentera inlägget här: