bjorkhallsbusarna

Petra 38 4barn Emelie-94 ,Robin -97,Caroline -98 & Tilda -10

Vanliga vardagen här igen

Kategori: Allmänt

Jaha nu har skolan börjat igen för Robin som börjat ny skola 7:an i Almunge.Tidiga mornar klockan ringer vid 6.00 & bussresa det har gått kanon.
Började med lugn vecka först två mentorsdagar  / lära känna nya klassen dagar det tråkiga var att det spöregnade hela onsdagen & regnkläder kan man ju inte ha om man går i 7:an (det tyckte jag tokig mamma)dom hade sammarbetsövningar i Torslund, lite bättre väder på torsdagen då var det bla tipspromenad runt Hagby det blir en promenad på ca 6 km han var jättenöjd med dagarna. På fredagen började det på riktigt med vanliga lektioner summering av dagarna hade varit kanon hoppas att det fortsätter så :)

Caroline har ju fortfarande ett år kvar i Knutbyskola hon var rätt nöjd över att vara äldst på skolan.
Dom började som vanligt med lektioner dock något slappare inte fullt ös på engång + att dom fick sluta tidigare på onsdagen redan 13.45 skulle ha gått till 15.20 undra var den informationen tog vägen :( Tur att jag var hemma för hon hade ju ingen nyckel hem MORR!
Något besviken över att det inte hade fått tag på någon gympalärare utan det blev en karl som varit assistent i klassen förut  & som inte har varit så trevlig emot henne & tjejer över lag :( så nu gäller det att ha koll på att det inte fortsätter.

Emelie har 1 vecka sommarlov till börjar först den 30/8 på Yrkesplugget en ny friskola i Uppsala som ska ha lite mera praktik på schemat vilket passar henne kanonbra hoppas vi.

 I fredag var jag Tilda min mamma & min mormor till Thuns & shoppade lite till Robin blev det ett par nya Lyle Scott tygskor+t-shirt & Cavin Klein kalsonger , Caroline fick ett par svarta Puma mysbyxor som hon behövde Emelie var behov av skor så där blev det ett par svarta basketkängor & Tilda fick en vinteroverall från Didrikson av mormor.

Lördags morse bar det av till Åland för att spela fotbollsmatch hela familjen + Emelies pojkvän med Robins lag. Sist vi möttes blev det torsk med 15-0 så vi hoppades på bättre resultat denna gång & det blev det bara torsk med 7-0 grabbarna var skit duktiga & kämpade kanon hela första lite mera avslaget i slutet av matchen men det var ju som sagt ganska varm. 
Påvägen hem blev det smörgåsbord det var så där.
Tilda skötte sig exemplariskt både på dit & hemresan det ända som var att hon pratade(skrik/pratade men hon var glad) lite högt när vi satt för att äta smörgåsbord så det var ju en hel del som glodde. Men vem bryr sig hon var ju inte ledsen eller ar utan bara glad & ville prata :D

Idag söndag var det fotbollsmatch igen för Carolines lag nu något närmare nämligen i Knivsta.
Det var bara Roger , Caroline & Robin som åkte för vi har körförbud på våran stora bil (imorgon ska den ombesiktas) så vi fick inte plats alla + vagnen :(
Tilda & jag var hemma & slappade vi båda var lite sega efter gårdagen + att Tilda varit vaken flera gånger i natt. Men jag fick rapport av Roger att matchen slutade oavgjort & att Caroline & Robin spelat skitbra båda två =) hela laget hade kämpat bra :) JÄTTEKUL! GO KNUTBY......

På eftermiddagen åkte jag Roger & Tilda till Uppsala för att handla lite mat ,välling & billiga liberoblöjor på Willys. 
Väl hemma var det bara att slänga ihop en sen middag & snabbast var att göra knäppkorv & snabbmakaroner det gick ner man blev ju iallafall mätt blir någon bättre mat imorgon. 
Det blev ju lite stressigt för Emelie & Mattias skulle åka hem till honom så middagen blev vid 20.30 lite väl sent för att vara söndag.
Caroline kom lagom hem till maten från sin kompis N.

Nej nu är det dags att förbereda vällingen till Tilda & sedan ta & sova lite.
Ska lägga in lite bilder på dom nya grejorna & från Ålandsmatchen imorgon kram kram 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: