bjorkhallsbusarna

Petra 38 4barn Emelie-94 ,Robin -97,Caroline -98 & Tilda -10

Tisdag 24/8

Kategori: Allmänt

Robin pigg & alert när klockan ringde 06.15 för engångs skull.
Det var värre med mamma kände mig skit trött & slut Tilda grinat till i sömnen flera gånger i  natt stackarn hon har väl börjat drömma redan :(
Det var även en trött Caroline i morse ingen lust att gå upp alls + att hon fick å upp redan 07.20 för att Tilda skulle slippa åka med & lämna Robin vid bussen för att 1 timme senare ut igen när vi skulle lämna Caroline på skolan.


Idag var BVC öppet här i Knutby igen efter att ha varit stängt i 5 veckor såg på BVC-kortet att jag inte hade vägt Tilda sen 6 juli UPS! Skärpning på mamma. Då vägde hon 6230g & var 60 cm lång & nu hade hon vuxit var 64 cm lång vägde 7195g mammas stora tjej.

      Tilda vilar en stund & kollar på tv..............

     


     Tilda älskar att fara runt i gåstolen man kommer så fort fram & åt alla saker så bra & kan köra över i liten hund i farten hihi :)



 
Caroline åkte med kompis hem efter skolan idag dom slutade vid 13,30.
 Robin hade sin tidigaste dag i dag slutade vid 13,10 kom bara hem & mös berättade att skolan varit bra idag med.
Roger kom hem vid 16,30 tiden känns som så tidigt nu är van att han kommer efter 17,00 som han jobbat de senaste veckorna nu när de andra haft semester men nu är det vanliga tiderna igen 6,30-15,30 men han åker ju redan vid 05,20 oftast :( Usch så tidigt.....

Det blev riktig slömat idag pommes , färdiga kycklingklubbor & tjockkorv.

Roger , Robin & Caroline åkte på fotbollsträning för pissvädret hade ju slutat ett tag trodde vi att det inte skulle kunna bli någon träning för det såg ut som hela  himlen var öppen det stod som spön i backen & åskade BURR! 

Vi andra var hemma & tog det bara lugnt så sönt....

Kommentarer


Kommentera inlägget här: