bjorkhallsbusarna

Petra 38 4barn Emelie-94 ,Robin -97,Caroline -98 & Tilda -10

Hoppsan vad tiden går......

Kategori: Allmänt

Tiden bara springer ifrån en jag som trodde att jag skulle ha så mycket dötid nu när man är mammaledig men pyttsan är det inte försäkringskassan man ska bråka med så är det barn som ska skjutsas tvätt som ska hängas dammråttor som ska jagas URK! Men nu är det slut på semestern älsk börjar jobba igen efter 4 veckors ledighet.
Tilda har börjat att äta först mosad potatis det var så där det gick bättre med potatis & majs ,morotspure gick oxå bra vi har även provat mildhavregröt det var URK det gick  bättre med banangröt. Idag har vi provat potatis & palsternacka det var okej. Nu har vi hållit på i ca 1 månad med olika smakportioner snart är det dags att börja med 5 månadersmaten.
 


Vi har varit i Leksand på semester Robin skulle ju gå på hockeyläger där i år igen , han skulle ha gått med sin lag kompis J men han hade sån otur att han gick & cyklade omkull & tarmen gick sönder stackarn men sån tur var så gick det bra. Men vi tänkte att vi åker upp ändå det var ju dock redan betalt (3500:-) stugan var ju oxå bokad. Men tyvärr så var det bara Robin som var ensam anmäld alla andra hade någon de kände. Vi var & kollade på första ispasset på söndag eftermiddag han kämpade på bra men det började med att han höll sig för magen sen åkte han av & provade att vila provade att spela igen vek sig dubbel av magsmärtor stackarn. Pratade med tränaren som sa att han skulle hem & vila sen berättade han även att min lilla prins varit för sig själv hela tiden suttit själv vid middagen USCH för att höra sånt det gör ont i mitt hjärta. Väl hemma så pratade vi med Robin om att han fick göra som han ville om han ville fortsätta eller hoppa av , han valde att hoppa av & genast såg man att det lättade en tungsten från hans hjärta. Så på måndagmorgon åkte Roger & Robin ner & pratade med tränarna talade om att han slutade & varför.

Så det blev 10 dagar semester vi var på Leksandssommarland 2 dagar Emelie & Mattias kom upp på torsdagförmiddag då spöregnade det så då var vi in till Mora på dollarstore var skit dåligt med grejor , sen blev det Rättvik & Carshow 2 dagar meningen var att vi skulle gå på sommarland igen men det var så dåligt väder.





Spelade minigolf på söndagen vem tror ni vann jodå det var Roger 2:a Robin 3:a Jag & 4:a Caroline men det var kul i allafal.








Skulle ha varit kvar till på måndagen men vädret var så tråkigt så vi drog hem tidigare Tilda hade de senaste dagarna ruttnat ur & skulle bara sitta i knä & bli buren. Borta bra men hemma BÄST!!!

Väl hemma igen var kaffet färdigt Emelie hade varit snäll att koka åt oss =)
Då återstod bara det roligaste packa upp allt & börja tvätta...=(

Sen har det varit arbete här hemma målat hundhuset klart som Emelie & Mattias börjat att måla , sen foderna på garaet ,kratta ut jorden runt garaget där ska sås gräs , plocka stenar som kom fram när Roger planade ut slänten & påbörjat att måla fönster men det tar tid URK!! 

Idag har Roger sattit i dörrarna upp till altanen det är skönt att kunna stänga om sig.

På förmiddagen fick vi fika främmande först kom mamma & pappa sen dök mormor & morfar förbi för att hälsa på Lufsen det slutade med att han fick åka med dom hem det underlättar lite för mig i & med att han inte är rumsren ännu. 


Har nu lyckats att lägga över kort som jag tänkte framkalla på barnen det blev några stycken minst 500 st =).
Nej nu ska jag ta & kolla om fönstret har torkat & måla ett varv till sen låsa igen garaget för idag.  


    MINA ÄLSKLINGAR<3<3<3<3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: