bjorkhallsbusarna

Petra 38 4barn Emelie-94 ,Robin -97,Caroline -98 & Tilda -10

Tillbaka till vardagen

Kategori: Allmänt

Jaha då var det dags för Roger att börja jobba igen & för mig att börja få rutin på väckningar lämningar mm.

I måndags tog jag med liten när jag skjutsade Emelie till bussen det gick ju det med men det blir lite omställning allra helst när skruttan får för sig att hon ska äta precis när det är dags att åka till bussen. Så på tisdagen fick hon vara hemma med Caroline väckte henne & väckte skruttis & gav henne mat innan jag körde Emelie.
Det räcker ju med att hon ska kläs på & ut när Robin  & Caroline ska iväg till skolan.


Det har varit lugnare på träningsfronten Robin har bara hockeyavslutning på onsdag & han valde att börja med fotbollsträningen efter lovet det känns helt okej för oss han behöver vila lite efter denna säsong.
Caroline hade som vanligt både innebandy & fotbollsträning , fast bara två dagar denna vecka.
Och Emelie hade bara en träning som blev inställd för instruktörens bil hade gått sönder.


I Tisdags var jag förbi hos Sussie ensväng & drack kaffe , även Annica & så busarna kom över jätte kul att träffas igen det var ett tag sedan. Lillskruttan fick present av Annica Henkan & barnen byxor & en body som gick i cerisrosa jätte gullit Tack så jättemycket.
Sen var det dags för vägnig & gissa om det gick bra YES nu är vi uppe i födelsevikten igen precis på grammet 3140g & 50 cm lång kanonbra.
Diskuterade med Lillemor om att bara prova att amma mellen tis-torsdag få se om hon nöjer sig med det. Det började inge bra skruttan blev förkyld på natten mellan tis & onsdag hade jämt göra att få i henne mat endå så det var inte att tänka på så vi gör ett nytt försök när hon blivit piggare.
Verkar bara ha varit en kortare variant av snorighet mycket bättre på fredagmorgon men det har
varit några tuffa nätter.

Har även haft planer på att försöka få skruttan att sova i sin korg , har köpt ett fårskinn att lägga i botten så det blir varmt & skönt så stackars pappa får tillbaka sin säng...... det kan han behöva så han får sova ordentligt stakarn , men det fick vi oxå skjuta lite på nu.



Kommentarer


Kommentera inlägget här: