bjorkhallsbusarna

Petra 38 4barn Emelie-94 ,Robin -97,Caroline -98 & Tilda -10

Slut på veckan Fredag igen..... =0)

Kategori: Allmänt

Ja då har det gått en vecka till ända igen...

Skjutsade Robin & Caroline till skolan som vanligt , Emelie åkte med Mattias hon hade försovit sig så det blev en drickyoghurt i farten.

Sån tur var han hon i tid , idag hade hon musikprov det hade gått bra sa hon.

Har även gjort två restprov i SO som hon klarade & hade fixat NA-muntligadelen i matte , måste säga att man blir förvånad men samtidigt JÄTTEGLAD över att hon tagit tag i skolan från att inte ha brytt sig alls i 7 & 8 :an typ.

Åkte till mamma & fikade när jag lämnat barnen fikade & pratade lite skit , sen kom Britt-Marie mammas granne upp för att titta på lillskruttan för hon hade inte sett henne.

Mamma visade stolt upp sitt nya barnbarn...... & som vanligt skulle det fotograferas.

Roger slutade tidigt idag var hemma redan vid 13-tiden kom även han upp till mamma en snabbis på kaffe innan han åkte & hämtade Robin & Caroline vid skolan Jag väntade kvar hemma hos mamma på att Emelie skulle sluta så man slapp åka ut igen.

Emelie & Mattias åkte rätt snart efter att vi kommit hem de skulle till mattias mamma på middag men Emelie ska komma hem i morgon igen.

Väl hemma var det bara att sätta igång att städa damat , dammsugit & torkat golv i köket , vardagsrummet , hallen & toaletten. Sen har det blivit ett gäng tvättadet maskiner idag.

Roger har fixat med min bil något tjall med bromsen på passagerar sidan i bak något som hakar upp sig , sen han han klyva lite ved innan det kom en störtskur.

Nej nu är det dags att hämta upp en tvätt till & sen hoppa i säng för imorgon bär det av till Flygfyren i  Arlanda för att kolla efter sommarjackor åt barnen. 
Ska möta upp Emelie på Arlanda men först ska vi hämta upp mormor för hon ska åka med , hon är ändå 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: