bjorkhallsbusarna

Petra 38 4barn Emelie-94 ,Robin -97,Caroline -98 & Tilda -10

Läkarbesök & vägning....

Kategori: Allmänt

Idag är det in till Ackademiska för läkarbesök 2 , hörselkontroll & viktkontroll. Roger fixade iväg Emelie till skolan sen när det var dags för Robin & Caroline så åkte vi oxå för att uträtta lite ärenden innan ackis. Hörselkontrollen gick bra , läkarbesöket oxå förutom att hon gått ner alldeles för mycket från 3140 till 2750 minsning men 390g.  De tog även prover för att kolla så det inte var något annat fel men de var bara bra. Sen tog jag även upp mina problem med allt ödem att det inte blivit något bättre utan snarare sämre på kvällarna benen är som ballonger & att det inte går ner svullnaden på natten heller fast att jag ligger i högläge med benen. Och att det är så jobbigt med ödemet imagen som stramar & gör satan så ont när man ska röra sig det gör att man blir så begränsad i sina rörelser.Fick vätskedrivande börja med på lördagmorgon.

När vi var på väg ifrån sjukhuset fick jag till råga på allt någon slags allergireaktion vet inte på vad.

Men det var typ som när man solat & brännt sig svullet som f*n jättetorr nästan som om man flagnar & svider. Har smörjt mig med barnolja & olika hudkrämer inget hjälper.

Var & handlade lite fikabröd för vi skulle få främmande på kvällen.

Var & köpte åkpåse till skruttan så hon inte skulle frysa när vi skulle åka & se på brosan som skulle spela hockeyfinal i Arlanda på söndagen.Sen förbi apoteket & hämta ut medecin & köpte blöjor till skruttan.
Efter det bar det iväg hem till mamma för att hämta upp Robin , Caroline & hennes kompis.
De skulle gå på disco ihop så det var sminkning & styling för hela slanten.

När jag stog & höll på med middagen kom min moster hennes man & barn för att titta på lillskruttan.
Hon fick av S en klänning & strumpbyxor , ett par beigabyxor & en bodymed djur på + en mössa.
Av moster fick hon ett röttset med mimmi som var köpt i London det var leggins & tröja + en röd smårutig klänning+mössa till sommaren jätte fina Tack så mycket.
Lite senare kom ett par kompisar & deras barn av dom fick hon en nappflaska som det stog gullunge på Hello Kitty pyjamas, strumpor. mössa , t-shirt + byxor haklapp & body +  en rosa pyjamas & ett par sparkbyxor med body.

Runt 21-tiden hade alla åkt & då hade vi lite mys & kollade på Melodifestivalen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: