bjorkhallsbusarna

Petra 38 4barn Emelie-94 ,Robin -97,Caroline -98 & Tilda -10

Söndag kväll

Kategori: Allmänt

Nu är virket & cementen inköpt till staketet. Fick hjälp av Emelie & Robin att låsta av. Jag mitt d****a pucko skulle dra åt handbromsen på släpet & tänkte inte på att virket låg så långt ut som det gjorde + att handbromsen på pappas släp var en sån att den for upp direkt så knölen på tummen hamnade i kläm & satt fast & gissa om jag skrek av smärta :-(
Sessan somnade i bilen Påväg hem fick sova i bilen till vi lastat av hade fönster & dörrar öppna ändå rann det svett om stackarn vaknade när vi skulle ta in henne men somnade om i soffan , sov i ca 2 timmar. Idag har varit en dag utan feber så imorgon blir det dagis , jobb & skola på agendan. Har myst med barnen lagat middag till idag & imorgon bara för <3 att koka pasta imorgon när dom kommer hem , idag blev det fläskkotletter färskpotatis/ potatissallad helt ok men inte mums imorgon får dom korvstroganoff & makaroner.
<3 har grävt & sättit upp stolpar för nya staketet imorgon blir det troligen gjutning om våra stora goingar hjälper till med sessan ;-) sen om ett par dagar ska stolparna målas svarta.


Veckans schema:
Måndag: jobb 10-21
Tisdag : ledig skolavslutning Robin & Caroline tvätt , städ & pluggdag
Onsdag: jobb 10-21
Torsdag: jobb10-21
Fredag: jobb 9-16
Lördag: jobb 9-15
Söndag: jobb 9-15

Nej nu går ögonen i kors & kudden ropar Natti natt <3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: