bjorkhallsbusarna

Petra 38 4barn Emelie-94 ,Robin -97,Caroline -98 & Tilda -10

Snökaos. 11 dagqar kvar =0)

Kategori: Allmänt

Knappt att man kom iväg imorse hade tidig tid hos tandläkaren skulle bla hämta mina gelskenor som var klara skulle vara där 7,45 så Emelie kunde åka med till skolan. När jag var klar hos tandläkaren hade hon smsat att hon hade sån huvudvärk , magont & yrsel så hon tog hem läxor så hon var med hem igen. Klockan han bli 8,40 innan vi kom där ifrån kl. 9,00 ska Robin & Caroline vara i skolan så det blev bara att skynda på & vädret som verkligen har varit det bästa hela dagen.


 Efter det blev det en fika hos Sussie det var trevligt även Annica ,Alva & Mio kom över så vi fick mysa idag igen.
 Sen hem en snabbis käka lite lunch innan det var dags att åka till husläkarstationen & få Venofer(järndropp) igen nu var det omgång 5 bara 2 ggr kvar skönt + B12 sprutan så nu är den på fylld innan förlossningen. Så efter denna behandling  måste jag bli dunder pigg & energi till max när bebe ploppat ut.

 Svängde förbi Nadja en snabbis det var så kort stund kvar innan Robin & Caroline slutade skolan. Hem & göra middag Baconröra med currysting ihopblandat med nudlar underlätta lite för gubben han har ju fullt upp med snöplogning/skottning & göra klart på toaletten så skötbordet kommer upp i helgen.

För mig är det jobb i natt nu är det inte många pass kvar inatt , ferdagnatt+dag & måndagnatt sen väntar en lång mammaledighet känns fint att få vara hemma med barnen.

Robins Hockey var inställd i kväll det var för mycket snö på taket på ishallen han blev jättebesviken
Hoppas det blir träning på lördag för honom , det är så roligt att se vilken helomvändning det blivit nu när han vågar taför sig på matcher då ser han fram emot träningarna NICE.

Robin & Caroline var ute efter skolan & skottade lite gången in & sopade av trappen + attdet hjälptes åt att skotta av stuttsmattan. Komentaren som kom när jag gickut för att kolla vad dom gjorde var så skön "KOLLA MAMMA VI SKOTTADE AV DEN UTAN ATT DU SA NÅGOT" hihi den var ok.

I kväll skulle Emelie prova på en ny träningsgrupp som startade ner på gymmet Arobics ända nackdelen var att det började så sent 19,30-20,30 men jag hoppas att hon gillar det.

Nej nu är det dags att slå en signal hem & kolla så att allt är packat för Carolines utflykt till Fyrishov imorgon det ska vara badkläder , handduk 20:- & förengångs skull får det ha fika med sig KORS I TAKET.... lika bra att det är packat ikväll för imorgon blir det bara stress kommer inte hem förrän runt 15-tiden då får det bli ett litet mellis innan det bär iväg på innebandyträning 17,00.

Höras kanske lite senare...Kram kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här: