bjorkhallsbusarna

Petra 38 4barn Emelie-94 ,Robin -97,Caroline -98 & Tilda -10

Lördag & var är SOLEN??????

Kategori: Allmänt

Fick sovmorgon lillskruttan sov faktiskt över 5 timmar mellan 4 & 9.30 det var jätteskönt.

Det var ett bra tag sen hon bajsade nu men det är tydligen vanligt när man ammar helt el. mestadels av målen. Men idag blev det tillägg hon har ätit hela förmiddagen på mig & det kändes som det var ett måste för hon var inte nöjd alls bara grinade & skulle snutta fast hon bara kräktes upp det mesta innan hon ätit tillägget men vad gör man.

Mamma ringde & undrade hur Caroline skulle göra med Puma t-shirten hon fick i påskägget?

Hon ville byta den så det blev en tripp till Thuns för att byta den så hon bytte t-shirten mot en Adidas munkisjacka i cerist + en rosatröja av mormor & ett par glitterleggins till discot & kram-tavla som hon ska ha på sin vägg i rummet av oss Emelie fick jeansleggings svarta av oss & två andra svartaleggins av mormor & Robin fick en lila t-shirt med överkroppensskelett på & hårband till träningen & av oss fick han en rosa t-shirt med tryck på.
Det var fett med folk vi fick parkera längst bort där parkeringen tar slut.
Det var enorma köer började typ mitt i affären så vi gick & lunchade först innan vi ställde oss i kö.
Lillskruttan sov i stortsätt hela tiden  vi var där när vi skulle åka hem vaknade hon till & var flyförbannad. Lugnade sig i bilen hem till mormor somnade om. Fick mat väl hemma hos mormor åt & somnade väckte henne så hon fick äta på andra bröstet oxå somnade efter det vaknade efter enstund & gallskrek verkar ha magknip spänner sig som en pinne & fiser så man tror att hon bajsat , lugnade sig så vi kunde ge oss av hemåt.
Det fortsatte så hemma oxå så Roger fick komma in & bära runt på henne medans jag förberede maten det blev bakad potatis med skagenröra , räksallad & hemmagjordskinkröradet var jättelänge sedan & var skit gott. Emelie kom hem idag efter en vecka hos pojkvännen , så dom åt middag med oss Mattias ahde aldrig ätit bakad potatis tror att det var uppskattat det verkade så.
Somnade typ vid 19,30 & sover ännu ska nog ta & väcka damen snart så vi får sätta pyjamas & äta lite innan det är dags att nanna kudden.

Kram kram

Kommentarer


Kommentera inlägget här: