bjorkhallsbusarna

Petra 38 4barn Emelie-94 ,Robin -97,Caroline -98 & Tilda -10

En vecka har gått.

Kategori: Allmänt

Denna vecka har mesta dels varit fokuserad på att få lillskruttan att gå upp i vikt när vi var på vägning den 23/3 hos Lillemor på BVC så hade skruttan bara gått upp 10g sen i lördags när vi var på ackis & vägde. Så det innebär att det är bara att fortsätta mata var 3:e timme tills hon kommer över 3kg nu väger hon 2790g & 48cm lång krymt 1 cm.
Dokade in en ny vägning på fredag den 26/3 & då hade hon gått upp nästan 200g så nu börjar skruttis närma sig födelsevikten fredags vikt 2980g så nu behöver jag inte mata henne var 3:e timme på natten. Skönt.
I fredags var jag in p bedömningsmottagningen för bedömning av mina ödem men de har blivit mycket bättre, så det vart att de kollade på mina agraffer som fortfarande satt kvar pga. att Lillemor tyckte att det inte var igenvuxet som det skulle. Sen fick jag gå ner till sårmottagningen för såret var jätte infekterat, i & med att det inte hade varit omlagt under läkningen.


Annars har veckan mestadels varit träningar Robin hockeyträning mån,ons& fredag + på fredagen var det fix inför NT-cupen lör-söndag.
Caroline hade både innebandy träning & fotbollsträning mån, tis, ons & torsdagsträningar.
Emelie hade träning måndag boll/styrka & torsdag arobics.
Har även varit på utvecklingssamtal för Emelie i onsdags det går mycket bättre nu enl. de flesta lärarna. Kom överens med mentorn att hon skulle göra restprov i biologi på måndag den 29/3 fixade hon det så var 8:ans biologi fixad.


Naveln lossnade i helgen som var så nu kunde vi bada.
Badade även skruttan  första gången denna vecka var inte så där jätte populärt.




Lite lugn efter sången  men dettavar inte kul....







Detta var mycket varmare & skönare...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: